^Į viršų

Pasirinkite kalbą

Lithuanian English French German Italian Russian Turkish

Ugdymo proceso trukmė

Pamokų laikas

 

1. 8.00 - 8.45 (pert. 10 min.)
2.   8.55 - 9.40 (pertr. 20 min.)
3. 10.00 - 10.45 (pertr. 20 min.)
4. 11.05 - 11.50 (pertr. 25 min.)
5. 12.15 - 13.00 (pertr. 10 min.)
6. 13.10 - 13.55 (pertr. 10 min.)
7. 14.05 - 14.50 (pertr. 10 min.)
8. 15.00 - 15.45

 

 

Tinklaraščiai

Prevencija mokykloje

Dabar naršo

Svetainėje lankosi 31 svečias ir nėra prisijungusių narių

Paieška

Naujienos

Į Vilnių

Rugsėjo 5 dieną 8b klasė kartu su auklėtoja L.Laškova ir mokytoja D. Uržaite vyko į Vilnių. Minėdami Europos kultūros paveldo dieną, susitikome su gide Roza Bieliauskiene. Susipažinome su žydų tautos istorija ir kultūros paveldu. Aplankėme išminčiaus Gaono paminklą, sinagogą, daktaro Aiskaudą skulptūrą, skirtą gydytojui CH. Šabatui, M.Strašūno bibliotekos vietą, geto teritoriją. Viskas labai nauja ir įdomu.

Vėliau nuvykome į Valstybės pažinimo centrą, interaktyvi pamoka nepaliko abejingų.

G. Kazlauskaitė ir D. Streckytė

 

Naudinga

Projektai

© 2013. Garliavos Jonučių progimnazija Visos teisės saugomos.


Facebook