^Į viršų

Pasirinkite kalbą

Lithuanian English French German Italian Russian Turkish

Ugdymo proceso trukmė

Pamokų laikas

 

1. 8.00 - 8.45 (pert. 10 min.)
2.   8.55 - 9.40 (pertr. 20 min.)
3. 10.00 - 10.45 (pertr. 20 min.)
4. 11.05 - 11.50 (pertr. 25 min.)
5. 12.15 - 13.00 (pertr. 10 min.)
6. 13.10 - 13.55 (pertr. 10 min.)
7. 14.05 - 14.50 (pertr. 10 min.)
8. 15.00 - 15.45

 

 

Tinklaraščiai

Prevencija mokykloje

Dabar naršo

Svetainėje lankosi 52 svečiai ir nėra prisijungusių narių

Paieška

Mokslo metų trukmė, atostogos

GARLIAVOS JONUČIŲ PROGIMNAZIJA 2017-2018 m.m.

I. UGDYMO PROCESO ORGANIZAVIMO TRUKMĖ

Ugdymo proceso organizavimo trukmė 2017-2018 mokslo metai

Klasė

Ugdymo procesas

Ugdymo proceso trukmė savaitėmis

pradžia

pabaiga

savaičių sk.

1-4

2017 m. rugsėjo 1 d.

2018 m. gegužės 30 d.

32

5-8

2017 m. rugsėjo 1 d.

2018 m. birželio 15 d.

36

 

 

 

 

 

 

Mokiniams skiriamos atostogos:

Atostogos

Prasideda

Baigiasi

Pamokos prasideda

Rudens:

1-8 kl. mokiniams

 

2017 m. spalio 30 d.

 

2017 m. lapkričio 3 d.

 

2017 m. lapkričio 6 d.

Žiemos (Šv. Kalėdų):

1-8 kl. mokiniams

 

2017 m. gruodžio 27 d.

 

2018 m. sausio 3 d.

 

2018 m. sausio 4 d.

Žiemos:

1-8 kl. mokiniams

 

2018 m. vasario 19 d.

 

2018 m. vasario 23 d.

 

2018 m. vasario 26 d.

Pavasario (Šv. Velykų):

1-8 kl. mokiniams

 

2018 m. balandžio 3 d.

 

2018 m. balandžio 6 d.

 

2018 m. balandžio 9 d.

 

Mokslo metai 5-8 klasių mokiniams skirstomi pusmečiais:

I pusmetis rugsėjo 1 d. – sausio 19 d.

II pusmetis: sausio 22 d. – birželio 15 d.

Naudinga

Projektai

© 2013. Garliavos Jonučių progimnazija Visos teisės saugomos.


Facebook