^Į viršų

Pasirinkite kalbą

Lithuanian English French German Italian Russian Turkish

Ugdymo proceso trukmė

Pamokų laikas

 

1. 8.00 - 8.45 (pert. 10 min.)
2.   8.55 - 9.40 (pertr. 20 min.)
3. 10.00 - 10.45 (pertr. 20 min.)
4. 11.05 - 11.50 (pertr. 25 min.)
5. 12.15 - 13.00 (pertr. 10 min.)
6. 13.10 - 13.55 (pertr. 10 min.)
7. 14.05 - 14.50 (pertr. 10 min.)
8. 15.00 - 15.45

 

 

Tinklaraščiai

Prevencija mokykloje

Dabar naršo

Svetainėje lankosi 14 svečių ir nėra prisijungusių narių

Moduliai ir konsultacijos 5-8 kl.

 MOKOMŲJŲ DALYKŲ KONSULTACIJŲ SKYRIMAS

2017-2018 m.m. 5-8 KLASĖMS

 

Dalykas

Klasė

Mokytojas

Val. sk.

Laikas

Vieta

Lietuvių kalba

8

V. Vasiliauskienė

 

1

IV – 7 pam.

106 kab.

 

8

R. Mikutavičienė

 

1

I – 7pam.

210 kab.

 

6

B. Jasiukaitienė

 

1

II – 7pam.

215 kab.

 

7

B. Jasiukaitienė

 

1

I – 6pam.

312 kab.

 

5

R. Mazurevičienė

 

1

III – 6pam.

215 kab.

Matematika

5

A. Pakėninė

 

1

I – 7pam.

214 kab.

 

6

V. Mackevičienė

 

1

II – 7pam.

104 kab.

 

7

A. Pakėnienė

 

1

III – 7pam.

214 kab.

 

8

Z. Sylienė

 

1

III – 8 pam.

207 kab.

Fizika

7-8

N. Steponavičiūtė

 

1

II - 7 arba 8 pam.

202 kab.

Istorija

8

L. Laškova

 

1

IV – 7 pam.

115 kab.

Rusų k.

6

R. Petkevičienė

 

1

II – 7pam.

211 kab.

 

7

D. Žigelienė

 

1

I – 7pam.

306a kab.

 

Naudinga

Projektai

© 2013. Garliavos Jonučių progimnazija Visos teisės saugomos.


Facebook