^Į viršų

Pasirinkite kalbą

Lithuanian English French German Italian Russian Turkish

Parama 2%

 

Ugdymo proceso trukmė

Pamokų laikas

 

1. 8.00 - 8.45 (pert. 10 min.)
2.   8.55 - 9.40 (pertr. 20 min.)
3. 10.00 - 10.45 (pertr. 20 min.)
4. 11.05 - 11.50 (pertr. 25 min.)
5. 12.15 - 13.00 (pertr. 10 min.)
6. 13.10 - 13.55 (pertr. 10 min.)
7. 14.05 - 14.50 (pertr. 10 min.)
8. 15.00 - 15.45

 

 

Tinklaraščiai

Prevencija mokykloje

Dabar naršo

Svetainėje lankosi 8 svečiai ir nėra prisijungusių narių

Naujienos

Tautosakos festivalis ,,Senolių godos. Sostinių legendos“

Jonučių progimnazijos kraštotyrininkai  su vadove R. Mazurevičiene dalyvavo KJTC tautosakos festivalyje ,,Senolių godos. Sostinių legendos“ atrankiniame ture. Progimnazijos komandai, inscenizavusiai legendą apie Šv. Onos bažnyčią (Pagal A.Ramono ,,Vilniaus legendas“), pasisekė. Buvo apdovanota saldžiaisiais prizais, stalo žaidimu ,,Moksliukas“ ir kelione į Vilnių bei edukacinėmis programomis į Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejų. Ne tik pramogausime, bet ir dalyvausime antrame festivalio etape drauge su Vilniaus mokyklų komandomis.

Kraštotyrininkės L. Pažėraitė, U. Bekišaitė, M. Merčaitytė

Naudinga

Projektai

© 2013. Garliavos Jonučių progimnazija Visos teisės saugomos.


Facebook