^Į viršų

Pasirinkite kalbą

Lithuanian English French German Italian Russian Turkish

Parama 2%

 

Ugdymo proceso trukmė

Pamokų laikas

 

1. 8.00 - 8.45 (pert. 10 min.)
2.   8.55 - 9.40 (pertr. 20 min.)
3. 10.00 - 10.45 (pertr. 20 min.)
4. 11.05 - 11.50 (pertr. 25 min.)
5. 12.15 - 13.00 (pertr. 10 min.)
6. 13.10 - 13.55 (pertr. 10 min.)
7. 14.05 - 14.50 (pertr. 10 min.)
8. 15.00 - 15.45

 

 

Tinklaraščiai

Prevencija mokykloje

Dabar naršo

Svetainėje lankosi 33 svečiai ir nėra prisijungusių narių

Naujienos

Kelionė į Varšuvą

4a klasė su mokytoja Lina aplankėme šventinę Varšuvą. Pirmiausiai apėjome senamiestį ir stabtelėjome prie Varšuvos kalėdinės eglės. Ji buvo tokia įspūdinga, kad net akys apraibo. Vėliau vykome į Koperniko mokslo centrą. Čia  buvo labai daug nepaprastų ir nematytų dalykų. Vienas iš jų - kalbantis ir judantis robotas.  Nors kelionėje ir  nuvargome,  bet grįžome linksmi ir su šventine nuotaika. Jeigu norite daug pamatyti ir patirti malonių įspūdžių, važiuokite į Varšuvą!

Marius Kudriašovas, 4a

Naudinga

Projektai

© 2013. Garliavos Jonučių progimnazija Visos teisės saugomos.


Facebook