^Į viršų

Pasirinkite kalbą

Lithuanian English French German Italian Russian Turkish

Ugdymo proceso trukmė

Pamokų laikas

 

1. 8.00 - 8.45 (pert. 10 min.)
2.   8.55 - 9.40 (pertr. 20 min.)
3. 10.00 - 10.45 (pertr. 20 min.)
4. 11.05 - 11.50 (pertr. 25 min.)
5. 12.15 - 13.00 (pertr. 10 min.)
6. 13.10 - 13.55 (pertr. 10 min.)
7. 14.05 - 14.50 (pertr. 10 min.)
8. 15.00 - 15.45

 

 

Tinklaraščiai

Prevencija mokykloje

Dabar naršo

Svetainėje lankosi 7 svečiai ir nėra prisijungusių narių

Paieška

Naujienos

5c klasės kelionė į Marcinkonis

Vieną gruodžio dieną 5c klasės mokiniai, tėveliai ir auklėtojas S. Dubickas išvyko  į Marcinkonis. Keliauti buvo nenuobodu, nes mus lydėjusi geografijos mokytoja pasakojo apie nuostabų Dzūkijos kraštą. Sužinojome apie seniausią Lietuvos miestą Merkinę,  įsikūrusią Nemuno ir Merkio santakoje.  Pakilus į  apžvalgos aikštelę, atsivėrė nuostabus  gamtovaizdis. Marcinkonyse dalyvavome edukacinėje programoje ir sužinojome, kaip iš šiaudų rišami sodai. Vėliau aplankėme Etnografinį muziejų. Čia klausėmės pasakojimo apie dzūkų papročius, o šeimininkai mus pavaišino tradiciniais patiekalais: grikių boba, bandomis su lepeškomis (voveraitėmis) ir grybiene. Kelionėje patyrėme neišdildomų įspūdžių. 

Greta Kostricė, 5c

Naudinga

Projektai

© 2013. Garliavos Jonučių progimnazija Visos teisės saugomos.


Facebook