^Į viršų

Pasirinkite kalbą

Lithuanian English French German Italian Russian Turkish

Parama 2%

 

Ugdymo proceso trukmė

Pamokų laikas

 

1. 8.00 - 8.45 (pert. 10 min.)
2.   8.55 - 9.40 (pertr. 20 min.)
3. 10.00 - 10.45 (pertr. 20 min.)
4. 11.05 - 11.50 (pertr. 25 min.)
5. 12.15 - 13.00 (pertr. 10 min.)
6. 13.10 - 13.55 (pertr. 10 min.)
7. 14.05 - 14.50 (pertr. 10 min.)
8. 15.00 - 15.45

 

 

Tinklaraščiai

Prevencija mokykloje

Dabar naršo

Svetainėje lankosi 32 svečiai ir nėra prisijungusių narių

Naujienos

Tyrėjų diena 2a klasėje

Mokiniams šiuolaikinėje pamokoje labai svarbūs klausimai „kaip?“, „kodėl ?“. Į šiuos klausimus 2a klasės mokiniai ieškojo atsakymų atlikdami įvairius bandymus. Pirmąją dieną po atostogų  jie tapo „mažaisiais mokslininkais“. Eksperimentuodami sužinojo vandens ir  oro savybes, rašė paslaptingu citrinų raštu. Ši smagi veikla sužadino vaikų smalsumą, mąstymą, kūrybiškumą.

2a kl. mokytoja J.Andriukaitienė

Naudinga

Projektai

© 2013. Garliavos Jonučių progimnazija Visos teisės saugomos.


Facebook